Bereikbaarheid

There is a lot of free parking on the Hembrug site. Whether you come by car, bike or the ferry (from Amsterdam); our building at Middenweg 44 is totally accessible. 

From Amsterdam we are easily reached by the ferry departing from Central Station (jetty 14). You can find your own directions here.

Reserveren

Contact

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen of heb je andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
Dit formulier kun je niet gebruiken om een tafeltje te reserveren, want dat doe je hier in ons reserveringssysteem.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, dat vinden we leuk!

Hembrugterrein | Middenweg 44 | 1505 RK Zaandam | 020 237 4111 | restaurant@lab-44.nl

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.