Make your own pizza!

GET YOUR OWN PIZZA BAKED AT LAB-44!

Prefer to do it yourself? Follow a workshop! At Lab-44 we make the tastiest pizzas in the Netherlands in our Valoriani oven (let's stay a bit humble). How do we do that and what makes our pizzas so special? We offer you a workshop to learn more about this and also how to make your own pizza! During the workshop, we will teach you how to make the perfect dough. You get from us, 1 ball of dough to practice with and one ball to make your own pizza creation. The making process is, of course, naturally followed by the eating process, where you can simply enjoy your pizza creation by yourself or share with other particpants. Get a taste of who made the most delicious pizza! These workshops can be booked for groups of at least 6 to a maximum of 12 people. Start times are at 11:00 and at 14:30. Deviating times and group size in consultation. For more information: restaurant@lab-44.nl or view our information sheet here.

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.