Make your own pizza!

GET YOUR OWN PIZZA BAKED AT LAB-44!

Prefer to do it yourself? Follow a workshop! At Lab-44 we make the tastiest pizzas in the Netherlands in our Valoriani oven (let's stay a bit humble). How do we do that and what makes our pizzas so special? We offer you a workshop to learn more about this and also how to make your own pizza! During the workshop, we will teach you how to make the perfect dough. You get from us, 1 ball of dough to practice with and one ball to make your own pizza creation. The making process is, of course, naturally followed by the eating process, where you can simply enjoy your pizza creation by yourself or share with other particpants. Get a taste of who made the most delicious pizza! These workshops can be booked for groups of at least 6 to a maximum of 12 people. Start times are at 11:00 and at 14:30. Deviating times and group size in consultation. For more information: restaurant@lab-44.nl or view our information sheet here.

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.