sep 29, 2017

Lab-44 genomineerd voor Entree Award 2017


Op maandag 18 september jl. zijn tijdens Gastvrij Rotterdam de genomineerden voor de Entree Awards 2017 bekendgemaakt.

Categorie: General
Ingezonden door: admin

Lab-44 is een van de vijf genomineerden voor de Entree Award in de categorie ‘Best off the grid’. In deze categorie worden “gedurfde en verrassende horecaconcepten genomineerd die dienen als inspiratiebron voor de industrie. De initiatiefnemers van deze concepten zijn eigenwijs, durven een risico te nemen en kijken buiten de gebaande paden.” In deze categorie is Lab-44 als enige genomineerde niet gevestigd in Amsterdam.

Entree Magazine is een toonaangevend medium in horecaland. Op maandag 27 november a.s. worden deze, zoals zij zelf aangeven, ‘Oscars voor de horeca’ uitgereikt in Amsterdam tijdens een feestelijke bijeenkomst.


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.