nov 28, 2017

Entree Awards 2017


De nominatie
Op maandag 18 september jl. ontvingen wij het bericht dat wij door Entree Magazine waren genomineerd voor een Entree Award 2017 binnen de categorie ‘Best off the grid’. Reikhalzend keken we uit naar de uitreiking die gisteravond plaatsvond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Amsterdam. In ieder van de 11 categorieën waren 5 genomineerden en kon er maar één met de award naar huis gaan. Daarnaast was er een prijs voor de beste bartender en werd een ‘Hospitality & Style Award’ uitgereikt.

 

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

De uitreiking
Na 6 categorieën en evenzoveel awards was het de beurt aan de categorie ‘Best off the grid’, waarvoor wij in onze beste cocktail outfit naar Amsterdam waren gekomen. Natuurlijk was het spannend. Het thuisfront kon meekijken via de livestream op onze Facebook-pagina. En meekijken veranderde in meeleven. De award ging naar A Beautiful Mess uit Amsterdam. Jammer voor ons, maar we zijn trots op het feit dat we binnen een half jaar na opening al een dergelijke nominatie op onze naam mogen schrijven. Dat was voor ons al een feestje waard!

De winnaar
A Beautiful Mess is een pop-up restaurant in de voormalige wasserette van de Amsterdamse Bijlmerbajes. Het restaurant wordt gerund door asielzoekers uit het naastgelegen azc, die zodoende de kans hebben hun leven hier op te bouwen. Wij feliciteren A Beautiful Mess graag met deze welverdiende award!


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.