jul 3, 2018

Lab-44 op Foodfestival aan de Zaan


Dit jaar staan wij weer op Foodfestival aan de Zaan en maken wij heerlijke verse pizza's!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Samen met onze culinaire vrienden van Zaanse Sambal, Restaurant d'Swarte Walvis, Saense Balle en natuurlijk de geweldige bieren van HOOP maken we er een lekker feestje van. DJ Swim maakt het feest compleet met zijn groovy vinyl tunes!

Dit wil je echt niet missen. Vrijdag 6 juli 2018 vanaf 16:30 uur in de Zaanbocht in Wormerveer!


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.