jul 10, 2018

Herfstbier Festival bij Lab-44


Kom op 6 oktober a.s. naar het Herfstbier Festival bij Lab-44, met Jopen, Oedipus Brewing en Gebrouwen door Vrouwen!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Proef het beste bier voor dit najaar van JopenOedipus BrewingGebrouwen door vrouwenHOOP Bier en Breugem Brouwerij onder één dak. 
Bij één van de bieren van de deelnemende brouwerijen maken wij een 'perfect food match', dus dat wordt genieten!

Bekijk hier de clip om alvast in de stemming te komen!

Zaterdag 6 oktober 2018 van 15:00 tot 23:00 uur
Lab-44, Middenweg 44, 1505 RK Zaandam

Meer info over dit festival volgt binnenkort op onze Facebook-pagina en websites. Tickets kopen doe je hier.


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.