sep 27, 2018

Kom naar het Herfstbier Festival bij Lab-44!


Kom op 6 oktober a.s. naar het Herfstbier Festival bij Lab-44.

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Proef het beste bier voor dit najaar van JopenOedipus BrewingGebrouwen door vrouwenHOOP Bier en Breugem Brouwerij onder één dak. DJ Swim is ook 'in the house' en draait toffe plaatjes. Het belooft een goede zaterdag te worden, die wil je niet missen!

Download hier  de bijsluiter van het festival; dan ben je direct op de hoogte van alle details! We hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 6 oktober a.s.


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.