nov 21, 2018

Kerst 2018 bij Lab-44


Ja, een relaxte kerst!

Kerst staat dit jaar bij ons in het teken van vrienden en familie, jong en oud. Wij bieden je een geheel verzorgde en super-relaxte kerst, voor het hele gezin!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Deze Eerste Kerstdag wordt er een om nooit te vergeten! Vanaf 16:00 uur ben je van harte welkom. We hebben een heerlijk kerstbuffet voor je klaar staan. Met een speciaal buffet voor de kids. De kinderen kunnen hun eigen pizza bakken en hebben bij ons hun eigen chill-ruimte, zodat de volwassenen relaxed kunnen borrelen, eten en nagenieten. Zo wordt het een relaxte kerst voor iedereen!

Wil je in een besloten ruimte genieten van het buffet? Dat kan ook. We hebben één ruimte voor maximaal 10 personen beschikbaar waar je meer privé zit en toch geniet van onze relaxte sfeer.

Tweede Kerstdag zijn we gesloten, dus zorg dat je er Eerste Kerstdag bij bent!


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.