Tijdelijke sluiting i.v.m. Coronamaatregelen

dinsdag 30 november 2021, nieuwsbericht van wendy.
Nieuws

De nieuwe maatregelen van de overheid stellen ons voor het onoverkomelijke besluit dat we tot en met in ieder geval 19 december a.s. onze zaak sluiten. 


Beste gasten,
 
De nieuwe maatregelen van de overheid stellen ons voor het onoverkomelijke besluit dat we tot en met in ieder geval 19 december a.s. onze zaak sluiten.
 
Nagenoeg 100% van de afspraken van meer dan 6 personen zijn gecanceld. Het is voor onze bedrijfsvoering heel lastig om keuze en kwaliteit te bieden in de paar uren dat we open mogen blijven, wetende dat het weer in deze periode ook niet meewerkt. Daarbij komt dat de Corona-maatregelen verder zijn aangescherpt, met bijvoorbeeld het dragen van mondkapjes voor alle personeel en het uitvoerig scannen van alle gasten. Hoe begrijpelijk ook, het zijn maatregelen die haaks staan op prettig werken en gastvrijheid.
 
Het spijt ons dit te moeten mededelen. We komen in de week vòòr 19 december met een update, maar onze verwachting is dat deze maatregelen nog wel tot na de Kerst van kracht blijven. Mogelijk zullen we met de Kerst nog iets doen zoals een kerstlunch, maar dat is ter beoordeling later.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Team Lab-44
 
N.B.: Om toch nog iets aan te bieden in de Zaanstreek, blijft D’Swarte Walvis open van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur en Slager aan de Schans van vrijdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zal D’Swarte Walvis ook weer afhaal- en bezorgdiners gaan verzorgen.

Heb je behoefte aan (veel) Hoop en/of Sinterklaas- en kerstgeschenken? Ga dan shoppen in de winkel van Hoop in Zaandijk. Deze is van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur open en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

 
 


Terug naar overzicht