dec 13, 2018

Pubquiz Finale 2018!


Speciale openingstijden op maandag 17 december a.s. 

Op maandag 17 december a.s. is het zo ver: de laatste pubquiz van dit jaar en dus een spetterende finale! Deze vindt plaats bij Lab-44 om aan zoveel mogelijk teams ruimte te kunnen bieden.

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Je kunt deze avond van 17:00 tot ca. 19:30 uur bij ons terecht voor het Pubquiz-menu dat we die avond serveren, ook als je niet deelneemt aan de Pubquiz Finale 2018! Het enige dat je hoeft te doen, is vooraf te reserveren door een e-mail te sturen aan restaurant@lab-44.nl

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de pubquiz? We starten om 20:00 uur met de eerste vraag. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen + teamnaam via events@brouwerijhoop.nl

Het Pubquiz Menu zie je hier. Dit zal de prestaties zeker ten goede zal komen. 
Reserveren voor het eten kan door een e-mail te sturen aan restaurant@lab-44.nl

 


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.