feb 6, 2019

Trouwlab bij Lab-44


Alle aanstaande bruidsparen verzamelen zich op zondag 3 maart a.s. bij Lab-44!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Heb jij hem of haar ten huwelijk gevraagd? Ben je ein-de-lijk gevraagd door de liefde van je leven en hebben jullie nu concrete trouwplannen? Kom dan op zondag 3 maart 2019 inspiratie opdoen bij Lab-44.

Van 12:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om ideeën op te doen voor wat ongetwijfeld één van de mooiste dagen van je leven zal worden. Locatie, jurk, pak, ringen, bloemen, vervoer... wij hebben de mooiste en beste ingrediënten voor jullie perfecte dag in het Trouwlab bij Lab-44!

Meer info en updates vind je op onze Facebook-pagina

 


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.