apr 18, 2019

Koningsdag bij Lab-44


Net als vorig jaar, maken we dit jaar een feestje van Koningsdag

Kom spelen, borrelen, eten, weg van de grote drukte, maar wel oergezellig.

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Neem vrienden, familie, buren en kinderen mee; er is plek zat voor iedereen!

Terwijl volwassenen op het terras genieten van lunch of borrel, kunnen kinderen volop spelen. Wij zorgen voor een springkussen, voetballen, stoepkrijt en springtouwen. Genoeg om samen te spelen en er met elkaar een gezellige dag van te maken.

 

Ons terras is ‘the place to be’

Geniet in onze unieke relaxte sfeer van heerlijke drankjes en gerechten, een fijn achtergrondmuziekje en gezellige gasten. Wij hopen jou en vele anderen te mogen verwelkomen. Als het nou niet zulk mooi weer is, zit je bij ons binnen natuurlijk ook heerlijk en kan er door de kinderen nog steeds volop gespeeld worden.


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.