mei 6, 2019

Moederdag & High Tea


Dit jaar neem jij je moeder (schoonmoeder/ stiefmoeder/ wat-voor-moeder-dan-ook) mee naar Lab-44 voor een heerlijke high-tea!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Voor € 25,- p.p. serveren wij een heerlijk assortiment hartige en zoete gerechtjes en onbeperkt thee:

Ontvangst met een mini croissant 

(theesuggestie: vruchtenmelange aardbei/limoen)

Sandwich gerookte zalm 
(theesuggestie: groene thee Japan sencha/fukuyu)

Kersen panna cotta 
(theesuggestie: Witte thee white cherry blossom)

Pizza arabica 
(theesuggestie: zwarte thee earl grey classic)

Cheesecake met rooibos BERRY KYSS 
(theesuggestie: rooibos berry kyss)

Zaanse bonbons 
(theesuggestie: kruidenmelange kamille)


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.