sep 24, 2019

Herfstbierfestival bij Lab-44


Zaterdag 5 oktober, 15:00 – 23:00 uur

Herfstbierfestival 2019

Kom op zaterdag 5 oktober a.s. naar het Herfstbierfestival bij Lab-44. Proef het beste bier voor dit najaar van maar liefst 8 brouwerijen, onder één dak!
Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Oedipus Brewing, Two Chefs Brewing, Muifelbrouwerij, Brouwerij De Leckere, The Sisters Brewery, Stadsbrouwhuis Broer & Zus te Beverwijk, Gooische Bierbrouwerij en HOOP Bier zijn van de partij, jij ook?

Dit is hét bierfestival van Zaandam waar je bij wilt zijn! Er is op onze toffe locatie naast bier uiteraard lekker eten, muziek, relaxte sfeer, maar ook een pendeldienst tussen station Zaandam en Lab-44. Kortom, geen reden om dit festival over te slaan!

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketkantoor: https://www.ticketkantoor.nl/shop/lab-44

Meer info op onze Facebook-pagina en hier.


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.