sep 24, 2019

Halloween bij Lab-44


Zondag 27 oktober 2019, 15:00 - 17:00

Halloween

We doen het dit jaar gewoon weer! De gezelligste Halloween-middag van de regio.
Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen bij ons een pompoen uithollen en er een eng hoofd van maken, terwijl ouders genieten van heerlijke (bock)bieren en ander lekkers. Maar bovenal is dit een relaxte zondagmiddag voor jong en oud.

Je kunt je kind(eren) aanmelden door een e-mail met naam/namen en leeftijd(en) te sturen aan restaurant@lab-44.nl.
Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je er snel bij bent.
Kosten: € 3,50 per kind


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.