sep 24, 2019

Kerst!


Kerst!

Uiteraard bereiden wij ons al voor op de komende feestdagen! Of je nou zakelijk of privé kerst bij ons wilt vieren, met een klein of een groot gezelschap; wij regelen het voor je.
Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Woensdag 25 december 2019, vanaf 16:00 uur
Super-relaxte eerste Kerstdag

Wij zijn op 1e Kerstdag geopend en verzorgen dan de super-relaxte kerst voor jong en oud. Of je nou met een klein gezelschap of grote groep komt; je bent van harte welkom. Je kunt nu al reserveren door een e-mail te sturen aan restaurant@lab-44.nl.
 
Wij verzorgen een heerlijk kerstbuffet, met een speciaal buffet voor kinderen. Zij kunnen hun eigen pizza beleggen en bakken én hebben bij ons hun eigen chill-ruimte (mét kerstfilm), zodat de volwassenen rustig kunnen borrelen, eten en nagenieten. Zo wordt het een relaxte kerst voor iedereen!

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.