okt 29, 2019

Filmopnames bij Lab-44: aangepaste openingsdagen


Tussen 28 oktober en 14 november worden bij ons filmopnames gemaakt voor een Nederlandse speelfilm. Hierdoor zijn wij in totaal 3 weken achtereen van maandag tot en met woensdag gesloten. Lees hier om welke dagen het gaat en waar je op die dagen dan wél terecht kunt!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

maandag 28 oktober | dinsdag 29 oktober | woensdag 30 oktober

maandag 4 november | dinsdag 5 november | woensdag 6 november

maandag 11 november | dinsdag 12 november | woensdag 13 november

 

Wil je op (een van) deze dagen toch buiten de deur lunchen of dineren, ben je van harte welkom bij onze collega's. Zij verwelkomen je met een apéritief van het huis:

Restaurant d'Swarte Walvis (Zaandam, Zaanse Schans, gesloten op maandag)

Café-Restaurant Slager aan de Schans (Zaandijk, gesloten op dinsdag)

Brouwerij Hoop (Zaandijk, alle dagen van de week open)


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.