okt 30, 2019

Relaxt kerst vieren!


Deze Eerste Kerstdag wordt er weer een om nooit te vergeten! Vanaf 16:00 uur ben je van harte welkom. 

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

We hebben een heerlijk kerstbuffet voor je klaar staan. Met een speciaal buffet voor de kids. Ook kunnen de kinderen hun eigen pizza bakken! Daarnaast hebben de kinderen bij ons hun eigen chill-ruimte, zodat de volwassenen relaxed kunnen borrelen, eten en nagenieten. Zo wordt het een relaxte kerst voor iedereen!

Wil je in een besloten ruimte genieten van het buffet? Dat kan ook. We hebben één ruimte voor maximaal 10 personen beschikbaar waar je meer privé zit en toch geniet van onze relaxte sfeer. 

Reserveer snel je tafel door te mailen naar restaurant@lab-44.nl of bel ons op 020-237 4111


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.