okt 31, 2019

Lab-44 tijdelijk Kooksoof


Op maandag 28 oktober is Lab-44 omgetoverd tot Kooksoof!

Categorie: General
Ingezonden door: beheer

Dit najaar wordt bij Lab-44 de het tweede vervolg van de Nederlandse kaskraker Soof voor een groot deel opgenomen. Hierbij wordt Lab-44 omgetoverd tot ‘Kooksoof’. Na het succes van twee films en twee tv-seizoenen keert Soof terug naar het witte doek, met actrice Lies Visschedijk als vertrouwde hoofdrolspeelster in Soof 3.

Wij laten ze deze unieke opnameperiode niet in stilte voorbijgaan. Het restaurant is in totaal 3 weken achtereen van maandag tot en met woensdag gesloten en omdat we dat toch wel vervelend vinden voor onze gasten, presenteren wij in het aangepaste decor een echt ‘Soof-menu’. Zo kun je je een beetje ‘de ster van de avond’ voelen.

Kom snel naar de 'Kooksoof' en geniet van het SOOF menu!

Door het beperkt aantal dagen dat wij de komende weken open zijn, is de verwachting dat we snel vol zullen zijn. Ons advies is dan ook tijdig te reserveren via restaurant@lab-44.nl


Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.