LAB-44 NIEUWS

Lab-44 op Foodfestival aan de Zaan jul 3, 2018

Lab-44 op Foodfestival aan de Zaan

Dit jaar staan wij weer op Foodfestival aan de Zaan en maken wij heerlijke verse pizza's!

Lees bericht
Entree Awards 2017 nov 28, 2017

Entree Awards 2017

De nominatie Op maandag 18 september jl. ontvingen wij het bericht dat wij door Entree Magazine waren genomineerd voor een Entree Award 2017 binnen de categorie ‘Best off the grid’. Reikhalzend keken we uit naar de uitreiking die gisteravond plaatsvond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Amsterdam. In ieder van de 11 categorieën waren 5 genomineerden en kon er maar één met de award naar huis gaan. Daarnaast was er een prijs voor de beste bartender en werd een ‘Hospitality & Style Award’ uitgereikt.  

Lees bericht
Lab-44 genomineerd voor Entree Award 2017 sep 29, 2017

Lab-44 genomineerd voor Entree Award 2017

Op maandag 18 september jl. zijn tijdens Gastvrij Rotterdam de genomineerden voor de Entree Awards 2017 bekendgemaakt.

Lees bericht
Chef Roy Pickkers wil verrassen aug 17, 2017

Chef Roy Pickkers wil verrassen

Noordhollands Dagblad - Zaanstreek Door: Ronald Massaut Vraag Roy Pickkers wat hij ooit wilde worden en hij wijst om zich heen in de keuken bij restaurant Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam. Groot geworden in het bekende café Sman in Wormerveer, het horecabedrijf van zijn ouders, was dát zijn voedingsbodem. ,,Dit is precies wat ik mij had voorgesteld.’’

Lees bericht
Ikea proeft Zaanse sfeer op persdag in Lab-44 aug 10, 2017

Ikea proeft Zaanse sfeer op persdag in Lab-44

Noordhollands Dagblad - Zaanstreek Door: Ronald Massaut Voor Zaanse klanten blijft het de hamvraag, komen ze nu wel of komen ze toch niet naar Zaandam. Op de persdag, donderdag, in Lab-44 op het Hembrugterrein moet PR-manager David Selier het antwoord schuldig blijven. „Er is nog geen beslissing genomen.’’

Lees bericht
Online artikelen juli - december 2017 jul 1, 2017

Online artikelen juli - december 2017

In dit overzicht vind je artikelen die van  juli t/m december 2017  online geplaatst zijn in blogs en andere online platforms.

Lees bericht
Lab-44, hangout in een oud gifgaslab apr 21, 2017

Lab-44, hangout in een oud gifgaslab

METRO Door: Iris Hermans Spannend. Het Verboden Gebied kan zomaar dé nieuwe hotspot worden. Metro’s Iris nam een kijkje in Lab-44, waar vroeger gifgas werd getest. ’Het geeft een kick om te zien dat het allemaal is gelukt.’ Willem van Iterson en Paul Riteco over Lab-44

Lees bericht
Lab-44 voor eters en makers (van eten); drankje kan ook apr 14, 2017

Lab-44 voor eters en makers (van eten); drankje kan ook

Noordhollands Dagblad - Zaanstreek Door: Ronald Massaut   Al is de officiële opening pas op vrijdag 12 mei, wie Lab-44, het nieuwe restaurant van de Zaanstreek, wil proberen voor een drankje, lunch of diner is nu al welkom op het Hembrugterrein.  

Lees bericht
Lab-44 ’Voor makers & eters’ mrt 10, 2017

Lab-44 ’Voor makers & eters’

Noordhollands Dagblad - Zaanstreek Door: Ronald Massaut   Groepen en bedrijven kunnen vanaf volgende week reserveren bij restaurant Lab-44, de nieuwe Zaanse ’hotspot’ op het Hembrugterrein. In het voormalige Laboratoriumgebouw van de Artillerie Inrichting opent 12 april voor het publiek het nieuwe restaurant met 125 zitplaatsen, buitenterras met Zaanzicht en twee vergaderzalen (15 en 40 personen).

Lees bericht
Online artikelen januari - juni 2017 jan 1, 2017

Online artikelen januari - juni 2017

In dit overzicht vind je artikelen die van januari t/m juni 2017 online geplaatst zijn in blogs en andere online platforms.

Lees bericht

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.