KOM JE EIGEN PIZZA BAKKEN BIJ LAB-44!

Liever zelf aan de slag? Kom een workshop volgen!

Bij Lab-44 maken we in onze Valoriani oven de beste en lekkerste pizza’s van Nederland (laten we een beetje bescheiden blijven). Hoe doen we dat en wat maakt onze pizza’s nou zo bijzonder?

Wij bieden je een workshop om hier meer over te weten te komen en ook van jou een heuse pizzaiolo te maken! Tijdens de workshop leren we je hoe je het perfecte deeg maakt, zet en opbolt. Je krijgt van ons 1 bol deeg om mee te oefenen en 1 bol om je pizzacreatie mee te maken. Het maak-proces wordt uiteraard gevolgd door het eet-proces, waarbij je lekker in je eentje, of met alle deelnemers van je eigen pizza kunt genieten. Eens proeven wie de lekkerste pizza heeft gemaakt!

Deze workshops zijn te reserveren voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen. Aanvangstijden zijn om 11:00 uur en om 14:30 uur. Afwijkende tijden en groepsgrootte in overleg. Voor meer informatie: reserveringen@lab-44.nl of bekijk hier  onze infosheet.

 

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.