KOM JE EIGEN PIZZA BAKKEN BIJ LAB-44

Liever zelf aan de slag? Kom een workshop volgen!

Bij Lab-44 maken we in onze Valoriani oven de beste en lekkerste pizza’s van Nederland (laten we een beetje bescheiden blijven). Hoe doen we dat en wat maakt onze pizza’s nou zo bijzonder?

Wij bieden je een workshop om hier meer over te weten te komen en ook van jou een heuse pizzaiolo te maken. Tijdens de workshop leren we je hoe je het perfecte deeg maakt, zet en opbolt. Je krijgt van ons 1 bol deeg om mee te oefenen en 1 bol om je pizzacreatie mee te maken. Het maak-proces wordt uiteraard gevolgd door het eet-proces, waarbij je lekker in je eentje, of met alle deelnemers van je eigen pizza kunt genieten. Eens proeven wie de lekkerste pizza heeft gemaakt...

Deze workshops zijn te reserveren voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen. Aanvangstijden zijn om 11:00 uur en om 14:30 uur. Afwijkende tijden en groepsgrootte in overleg. Voor meer informatie: reserveringen@lab-44.nl of bekijk hier onze infosheet.

 

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.