Ons restaurant

Bij ons vind je altijd wel iets op de menukaart  om je vingers bij op te eten. Culinair genieten, pizza’s uit onze Valoriani pizzaoven; er is voldoende keuze.

Aan de bar of op ons terras kun je genieten van Hoop en Breugem speciaalbier uit Zaandijk. Liever een bijzondere G&T, of een frisje? We hebben voldoende drankjes in huis om je dorst te lessen!

Kom je met kinderen? We hebben ook een menukaart met kindvriendelijke gerechten en een leuke speelhoek. 

Maak hieronder je reservering. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag 11:00 tot 24:00 uur. We kunnen zelfs een tafeltje op het terras voor je reserveren. 

Reserveren

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.