Ons restaurant

Bij ons vind je altijd wel iets op de menukaart om je vingers bij op te eten. Culinair genieten, pizza’s uit onze Valoriani pizzaoven; er is voldoende keuze.

Aan de bar of op ons terras kun je genieten van Hoop en Breugem speciaalbier uit Zaandijk. Liever een bijzondere G&T, een goed glas wijn of een frisje? We hebben voldoende drankjes in huis om je dorst te lessen.

Kinderen welkom!
Voor kinderen hebben we een menukaart met kindvriendelijke gerechten een leuke speelhoek binnen en voldoende buitenruimte om ook daar lekker te kunnen spelen. 

Maak hieronder je reservering. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag 11:00 tot 24:00 uur (de keuken sluit om 21:30 uur). We kunnen zelfs een tafeltje op het terras voor je reserveren. 

Reserveren

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.