Ons restaurant

Bij ons vind je altijd wel iets op de menukaart om je vingers bij op te eten. Culinair genieten, pizza’s uit onze Valoriani pizzaoven; er is voldoende keuze.

Aan de bar of op ons terras kun je genieten van Hoop en Breugem speciaalbier uit Zaandijk. Liever een bijzondere G&T, of een frisje? We hebben voldoende drankjes in huis om je dorst te lessen!

 

Kerst bij Lab-44
Wij zijn op Eerste en Tweede Kerstdag geopend, want onze eerste kerst vieren we graag samen met jou, je familie en je vrienden! Van 11:30 tot 14:30 uur ben je welkom voor een heerlijke uitgebreide brunch en van 17:30 tot 23:00 uur voor het kerstdiner, waarbij je à la carte kunt eten. Zullen we er samen een onvergetelijke Kerst van maken?

Kom je met kinderen? Klik hier voor de menukaart met kindvriendelijke gerechten. We hebben ook een leuke speelhoek en voor de liefhebbertjes serveren we heerlijk ijs van Monte Pelmo! 

Maak hieronder je reservering. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag 11:00 tot 24:00 uur. 

Reserveren

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.