Werken bij LAB-44

Werken bij Lab-44 betekent leuk, gevarieerd werk binnen een ambitieuze organisatie. Wij bieden je letterlijk een hele nieuwe werkomgeving, waarbinnen je werkt met mooie producten. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid binnen een jong team en in een afwisselende functie mee te werken aan de groei en ontwikkeling van de Lab-44 beleving.

 

Wij hebben per direct plaats voor ervaren fulltime, parttime en oproepkrachten in de bediening.

Je komt te werken binnen een jong team en in een afwisselende functie en werkt mee aan de groei en ontwikkeling van de Lab-44 beleving. Leuk en gevarieerd werk, met doorgroeimogelijkheden en meer verantwoordelijkheden dan je wellicht gewend bent in de Horeca. Salariëring conform de horeca-CAO, passend bij de functie en ervaring.

 

Ben jij de enthousiaste en ervaren kracht die wij zoeken? Richt je CV met referenties en motivatiebrief dan aan Marcel Lampe, via info@lab-44.nl

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.