Zaalhuur & vergaderen

Bij ons vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Als vergaderlocatie en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken treft.

Wij hebben 2 vergaderruimtes beschikbaar, beiden voorzien van daglicht en audiovisuele middelen. Deze ruimtes kun je afzonderlijk, maar ook als één grote vergaderzaal voor ca. 60 personen huren. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting, zelfs een kleine bioscoop is mogelijk in deze ruimte. Vraag naar onze mogelijkheden, via events@lab-44.nl

Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, van een lunch tot een vergadering of feest, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken, daarom hier geen standaard formuliertje voor standaard informatie. Stuur ons een berichtje, dan nemen wij persoonlijk contact met je op!

Binnenkort vind je hier onze factsheet!

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.