Zaalhuur & vergaderen

Bij ons vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Als vergaderlocatie en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken treft.

Wij hebben diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes. Vraag naar onze mogelijkheden via reserveringen@lab-44.nl of kijk hier.

Naast zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lunches, diners en personeelsfeesten, ben je bij ons ook voor privé bijeenkomsten aan het juiste adres. Van een huwelijk tot een verjaardagsfeest of condoléance, wij zorgen dat de bijeenkomst past bij jouw wensen.

Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, van een lunch tot een vergadering of feest, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken, daarom hier geen standaard formuliertje voor standaard informatie. Voor een eerste indruk van de locatie, mogelijkheden en prijzen, klik je hier. Voor meer informatie ontvangen wij graag een berichtje, waarna wij contact met je zullen opnemen.

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.