Zaalhuur & vergaderen

Bij ons vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Als vergaderlocatie  en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken treft.

Wij hebben diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes. Vraag naar onze mogelijkheden via reserveringen@lab-44.nl of kijk hier.

Naast zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lunches, diners en personeelsfeesten, ben je bij ons ook voor privé bijeenkomsten aan het juiste adres. Van een huwelijk tot een verjaardagsfeest of condoléance, wij zorgen dat de bijeenkomst past bij jouw wensen.

Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, van een lunch tot een vergadering of feest, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken, daarom hier geen standaard formuliertje voor standaard informatie. Voor een eerste indruk van de locatie, mogelijkheden en prijzen, klik je hier. Voor meer informatie ontvangen wij graag een berichtje, waarna wij contact met je zullen opnemen.

Binnenkort vind je hier onze factsheet!

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.