Bereikbaarheid

Voor alle reserveringen voor groepen groter dan 10 personen (lunch, diner, vergadering, huwelijk, condoléance etc.) stuur je een e-mail aan: reserveringen@lab-44.nl

Op het Hembrugterrein is veel gratis parkeergelegenheid. Of je nou met de auto, de fiets of de pont (vanuit Amsterdam) komt; ons pand aan de Middenweg 44 is goed bereikbaar. Vanuit Amsterdam zijn wij prima bereikbaar met de pont die achter het Centraal Station vertrekt (steiger 14). Je eigen routebeschrijving maak je hier.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag 11:00 tot 24:00 uur.

Reserveren

Contact

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen of heb je andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
Dit formulier kun je niet gebruiken om een tafeltje te reserveren, want dat doe je hier in ons reserveringssysteem.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, dat vinden we leuk!

Hembrugterrein | Middenweg 44 | 1505 RK Zaandam | 020 237 4111 | restaurant@lab-44.nl

Het concept van LAB-44

Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. De naam,
Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan.
Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een ‘Paplab’ waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food & drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.