Bereikbaarheid

Voor alle reserveringen voor groepen groter dan 10 personen (lunch, diner, vergadering, huwelijk, condoléance etc.) stuur je een e-mail aan: reserveringen@lab-44.nl

Ons laatste nieuws, onze aanbiedingen en events vind je op onze Facebook-pagina en op onze Nieuws-pagina.

Op het Hembrugterrein is veel gratis parkeergelegenheid. Of je nou met de auto, de fiets of de pont (vanuit Amsterdam) komt; ons pand aan de Middenweg 44 is goed bereikbaar. Vanuit Amsterdam zijn wij prima bereikbaar met de pont die achter het Centraal Station vertrekt (steiger 14). Je eigen routebeschrijving maak je hier.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag 11:00 tot 24:00 uur (de keuken sluit om 21:30 uur).

Reserveren

Contact

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen of heb je andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
Dit formulier kun je niet gebruiken om een tafeltje te reserveren, want dat doe je hier in ons reserveringssysteem.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, dat vinden we leuk!

Hembrugterrein | Middenweg 44 | 1505 RK Zaandam | 020 237 4111 | restaurant@lab-44.nl

Het concept van LAB-44

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het zonnige terras is vanaf vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De keukenbrigade heeft een toegankelijke brasseriekaart samengesteld, aangevuld met bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven.

Lab-44 doet haar naam eer aan. Je vindt hier ‘makers’, zoals de mannen van Zaanse Sambal, de brouwers van de bieren van Hoop en Breugem en een keuken waar nieuwe foodconcepten ontwikkeld worden. Ook biedt Lab-44 pizza-workshops naar concept van Gabriele Bonci. Dit alles, inclusief gratis parkeren, maakt van Lab-44 een unieke plek.